Нови  експресни автобусни линии  ще се движат в София. Това

...
Нови  експресни автобусни линии  ще се движат в София. Това
Коментари Харесай

Нови експресни автобусни линии в София

Нови  експресни автобусни линии  ще се движат в София. Това оповестиха от Центъра за градска подвижност. Те са с номера 109 и 110 и ще свързват " Бъкстон " и   " Лозенец " с Бизнес парка в регион " Младост ". Това добави столичният кмет Йорданка Фандъкова във Фейсбука си и разгласява подробна информация за маршрутите тук . Новите рейсове ще се движат единствено в делничните дни. 

" Новите експресни автобусни линии ще пътуват по-бързо от сегашната № 111.  Те ще пропущат част от спирките, няма да влизат в локалното и ще заобикалят тапите на кръстовищата за квартали те " Симеоново " и " Драгалевци ". Ще свързват огромни квартали и метростанции с бизнес зони.  Това ще бъде доста по-скоростен вид, с който те в действителност ще бъдат експресни ", допълват от гражданската организация " Спаси София ".



От Центъра за градска подвижност разгласиха карта на маршрута, по който ще се движат новите рейсове № 109 и № 110.  

  
Фандъкова разгласява и фотоси на новите трамваи, които ще се движат в  София. Те ще бъдат  общо 29  на брой и ще бъдат доставени до края на идната година.

" Първият от 29-те нови трамвая, които доставяме през тази и идната година, към този момент пътува към София. Новите трамваи са част от напъните за модернизацията на градския превоз и ограниченията за  по-чист въздух ", написа в своя Facebook публикация  Йорданка   Фандъкова.
 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР